Al 25 jaar uw loodgieter in Nijmegen

Bel dag en nacht 024-2042122

Naast onze bekende 24/7 loodgieter spoedservice werken wij als loodgieter in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor oa. lekkages, overstromingen, verstopte wc en/of een verstopt riool, ondergelopen kelders en kruipruimtes.

Niet alleen voor lekkages en ontstoppingen, maar gewoon ook heel goed en scherpgeprijsd bij overstromingen en dakreparaties. Bel 024-2042122 en vraag een gratis prijsopgave aan!

Verstopping? Prijs opvragen!

Loodgieter Nijmegen staat voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Bij u geleverd en gemonteerd door professionele loodgieters en alles voor transparante tarieven.

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes belt u met 024-2042122. Voor loodgieterswerk kunnen we binnen 30 minuten bij u zijn. Dus bij SPOED! Graag even bellen.

Wij leveren vakwerk, maak een afspraak!

De mobiele loodgieters van Loodgieter Nijmegen rijden in wagens vol met het nieuwste materieel en kunnen daardoor de meest voorkomende reparaties direct uitvoeren. Voor grotere klussen wordt eerst een noodvoorziening getroffen en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Ons werk gebied is Nijmegen en omgeving, wij zijn dus werkzaam in de gehele regio.

24/7 directe hulp! ☎ Bel ons 024-2042122